G-D -junioreiden alueleiri pelattiin Laitilassa viikonloppuna

Kaikkiaan 78 joukkuetta osallistui Laitilan Jyskeen järjestämälle G-D -ikäisten alueleirille Laitilassa 8. – 10.6. Järjestelyt onnistuivat mainiosti ja sääkin suosi joukkueita, joten leiriltä lähti sadoittain onnellisesti hymyileviä, joskin väsyneitä pesäpalloihmisiä.

“Palautteen valossa leirin järjestelyissä onnistuttiin”

Leirin johtaja Ville Niemi oli leirin päätyttyä tyytyväinen ja kovin kiitollinen.
– Tavoitteemme oli panostaa tiettyihin asioihin, joiden kautta saisimme järjestettyä kiireettömän ja hauskan viikonlopun kaikille. Saamamme palautteen perusteella onnistuimme tässä, Niemi iloitsee. Hän on kiitollinen hyvin toimineelle leiriorganisaatiolle.
– Kiitollisuuden tunne on päällimmäisenä, saimme tämän onnistumaan. Suuri kiitos kuuluu leiriorganisaatiolle ja talkoolaisille sekä myös kaikille joukkueille, jotka tekivät tästä hyvän leirin. Suurimman palautteen ja palkinnon onnistumisesta Niemi saa kuitenkin lasten riemusta.
– Hienointa, mitä tästä kaikesta saa, on se lasten riemu. Esimerkiksi lauantaina leirin aikana pelatussa G-junioreiden turnauksessa taas muisti, miksi tätä tehdään. Niemen mielestä alueleirin järjestäminen ehdottomasti kannatti.
– Kyllähän töitä tehtiin paljon, ja varmasti kaikkia väsytti välillä, mutta kyllä ehdottomasti kannatti tämmöinen puristus tehdä.

Haminan Palloilijat ja järjestävä seura Laitilan Jyske nappasivat eniten menestystä

Lue lisää G-D -junioreiden alueleiri pelattiin Laitilassa viikonloppuna

Lady-Pesiksen 20-vuotisjuhlaturnaus 1. – 2.9.

Valtakunnallinen Lady-Pesiksen 20-vuotisjuhlaturnaus pelataan 1.-2.9.2018 Turussa!

Pelipaikkana toimii totuttuun tapaan Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä.

Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Turnaukseen on enää viikko aikaa ilmoittautua halvemmalla hinnalla, sillä 11.6. jälkeen ilmoittautuneet joukkueet lisäävät joukkuemaksuunsa 20€ / joukkue.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.varsinais-suomenpesis.fi/harrastepesis/vkladypesis/

Tervetuloa vanhat ja uudet joukkueet!

Pesiskouluaika alkaa olla kuumimmillaan

Kun lapset pääsevät koulusta kesälaitumille, käynnistyy monella paikkakunnalla pesiskoulu. Myös erilaiset pesiskerhot ja -koulutkin ovat alkaneet jo toukokuussa. Touko-kesäkuu on siis hedelmällisintä aikaa uusien harrastajien tuloon seuroihin, mutta myös nuoremmille, jo seurassa oleville pelaajille, saada lisäharjoitusta ja -toistoja.

Eteläisellä alueella pesiskouluja tai vastaavia järjestetään ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Lue lisää Pesiskouluaika alkaa olla kuumimmillaan