KILPAILUTOIMINNAN UUTISIA

Hyvää alkanutta vuotta myös kilpailutoiminnan osalta.

Ilmoittautuminen PPL eteläisen alueen aluesarjoihin ja alueleireille alkaa 1.2.2019 klo 12 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Aluesarjojen osalta ilmoittautumisaika vaihtelee ikäluokittain alkaen kahdesta viikosta ja jatkuen F- ja G- ikäisten osalta aina 31.3 asti.

Lue lisää KILPAILUTOIMINNAN UUTISIA

KYMENLAAKSOSTA KUULUU – PELAAJAESITTELYSSÄ SAARA SUOMALAINEN

Eteläisen alueen viestinnässä nostetaan tänä vuonna esiin sekä alueemme seuroja että henkilöitä pelikentiltä ja sen laidalta. Vuoden ensimmäisenä pelaajana esittelemme Haminan Palloilijoiden Saara Suomalaisen, joka on peliuransa aikana edustanut Lappeenrannan Pesä-Ysejä, Vihdin Palloa, Viinijärven Urheilijoita ja Seinäjoen Mailajusseja. Nyt reissuvuosien jälkeen kotikenttänä toimii pitkästä aikaa Haminan Vallikenttä, jossa toivottavasti juhlitaan ensi kauden päätteeksi nousua Naisten Ykköspesikseen.

Kuva: Matti Holopainen 2014.
Lue lisää KYMENLAAKSOSTA KUULUU – PELAAJAESITTELYSSÄ SAARA SUOMALAINEN

Pääkaupunkiseudun pesisakatemia sai lentävän startin – urheilu ja opiskelu yhdistyvät tavoitteellisesti

Pääkaupunkiseudun pesisakatemia pyörähti käyntiin tiistaiaamuna Helsingissä, Myllypuron Pallomyllyssä. Pesisakatemiaan otetaan mukaan tavoitteellisesti urheilevia toisen ja kolmannen asteen opiskelijoita sekä työssäkäyviä aikuisia.

Lue lisää Pääkaupunkiseudun pesisakatemia sai lentävän startin – urheilu ja opiskelu yhdistyvät tavoitteellisesti