PEURUNKA PESISLEIRI

PIENPESISLEIRI MYÖS 2019

Suunnattoman positiivisen palautteen saanut Pienpesisleiri järjestetään kesällä 2019 myös Peurungassa. Koska rallit Jyväskylässä ovat siirtyneet elokuun alkuun, Pienpesisleiri siirtyy heinäkuun loppuun. Ajankohta on 26.-28.7.2019 .

Ajankohdan voi merkitä kalenteriin, mutta lisätietoa pitää vielä odotella eli sitä on tulossa vasta vuoden 2019 alkupuolella.

 

 

PIENPESISLEIRI 3.-5.8.2018 PEURUNGASSA

Koko perhe leirille ja vielä samalla kylpylään! Mikä mahtava juttu!

Haluatko vielä elokuussakin pesisleirille? Nyt on pesisperheen pienimmille tarjolla jotain ihan uutta ja erilaista, vaikka leirielementit ovatkin osittain tuttua.

Keski-Suomessa Laukaassa on 3.-5.8. tarjolla F- ja G-ikäisten joukkueille (osallistumisoikeus on 2008 ja myöhemmin syntyneillä pelaajilla) suunnattu pienpesisleiri. Mukaan otetaan 15 nopeimmin ilmoittautuvaa joukkuetta.

Leirillä pelataan vain pienpesistä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä aloitteleville että pienten seurojen joukkueille. Leirillä ei ole erikseen tyttöjen tai poikien sarjoja, ja sekajoukkueet ovat suosiossa. Pienpesistähän pelataan 6-7 pelaajan joukkueilla.

Suurien ero tavalliseen pesisleiriin on leiripaikka. Koulun lattioilla ei tällä kertaa nukuta. Leirin majoitus ja ruokailu ovat laadukkaasti kylpylähotelli Peurungassa. Siksi myös lasten vanhemmat osallistuvat leirille varmasti aktiivisemmin. Pelit pelataan Laukaalla Kirkonkylän ja Vihtavuoren kumirouhetekonurmikentillä ja Leppäveden hiekkakentällä.

Joukkueen osallistumismaksu leirille on 90 euroa, Se sisältää pelit, kentät, tuomarit ym. järjestelyt. Huomaa, että joukkueiden ilmoittautuminen on auki 30.6. saakka osoitteessa: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/pesisleiri-kylpylahotelli-peurungassa/

Leiripassin sijasta osallistujat hankkivat Peurunka -pesispaketin hintaan 85 euroa / henkilö. Se menee suoraan Peurungalle ja on samanhintainen niin lapsille kuin aikuisille. Tämä maksu sisältää majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käytön. Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Majoitusvaraus tehdään suoraan Peurungan hotellista samoin 12.6. mennessä.

Kuka vaan F- ja G-ikäinen pelaaja pääsee mukaan leirille, sillä yksittäiset F- ja G-ikäiset pelaajat voivat ilmoittautua leirille. Joukkueet Team Peurunka ja Team Keskimaa kootaan lähtökohtaisesti pelaajista, joiden omasta seurasta ei lähde joukkuetta leirille. Pelinjohtajana toimii kokenut ohjaaja. Ilmoittaudu suoraan Perttu Hautalalle perttu.hautala@pesis.fi

Peurungan pesisleiri alkaa perjantaina 3.8. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 5.8. klo 15 mennessä. Joka joukkueelle taataan ainakin kuusi peliä sekä unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia erilaisessa majoituksessa kylpylähotellissa.

Mukaan Peurungan Pienpesisleirille!

  1. Ilmoita joukkueesi mukaan leirille yllä olevasta linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.6. (mikäli paikkoja on jäljellä)
  2. Jos omasta seurastasi ei lähde joukkuetta leirille, ilmoittaudu Team Peurunka ja Team Keskimaa –joukkueisiin suoraan Perttu Hautalalle, perttu.hautala(ät)pesis.fi.
  3. Varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 85 €/hlö. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!

Osallistujien tulee hankkia Pesispassi Pesäpalloliiton lisenssikaupasta, mikäli muu vakuutus ei kata urheilutoiminnassa mahdollisesti syntyviä vahinkoja.

Lue myös uutinen pesisnetistä: http://www.pesis.fi/?x18668=37316872

 

Lisätietoja: Mika Mikola p. 050 5578522