PEURUNKA PESISLEIRI

PIENPESISLEIRI JO HEINÄKUUN LOPULLA 2019

Suunnattoman positiivisen palautteen saanut Pienpesisleiri järjestetään kesällä 2019 myös Peurungassa. Koska rallit Jyväskylässä ovat siirtyneet elokuun alkuun, Pienpesisleiri siirtyy heinäkuun loppuun. Ajankohta on 26.-28.7.2019 .

Koko perhe leirille ja vielä samalla kylpylään! Mikä mahtava juttu!

Nyt on pesisperheen pienimmille tarjolla jotain ihan uutta ja erilaista, vaikka leirielementit ovatkin osittain tuttua. Keski-Suomessa Laukaassa on 26.-28.7. tarjolla F- ja G-ikäisten joukkueille (osallistumisoikeus on 2009 ja myöhemmin syntyneillä pelaajilla) suunnattu pienpesisleiri. Mukaan otetaan 24 nopeimmin ilmoittautuvaa joukkuetta.

Leirillä pelataan vain pienpesistä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä aloitteleville että pienten seurojen joukkueille. Leirillä ei ole erikseen tyttöjen tai poikien sarjoja, ja sekajoukkueet ovat suosiossa. Pienpesistähän pelataan 6-7 pelaajan joukkueilla.

Suurien ero tavalliseen pesisleiriin on leiripaikka. Koulun lattioilla ei tällä kertaa nukuta. Leirin majoitus ja ruokailu ovat laadukkaasti kylpylähotelli Peurungassa. Siksi myös lasten vanhemmat osallistuvat leirille varmasti aktiivisemmin. Pelit pelataan Laukaassa Kirkonkylän kumirouhetekonurmikentällä ja keskuskentällä.

Joukkueen osallistumismaksu leirille on 120 euroa, Se sisältää pelit, kentät, tuomarit, kenttävuokrat ym. järjestelyt. Huomaa, että joukkueiden ilmoittautuminen on auki 31.5. saakka osoitteessa: 

https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/pienpesisleiri-peurunka-laukaa/  

Leiripassin sijasta osallistujat hankkivat Peurunka -pesispaketin hintaan 105 euroa / henkilö. Se menee suoraan Peurungalle ja on samanhintainen niin lapsille kuin aikuisille. Tämä maksu sisältää majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käytön. Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Majoitusvaraus tehdään suoraan Peurungan hotellista samoin 31.5. mennessä.

Kuka vaan F- ja G-ikäinen pelaaja pääsee mukaan leirille, sillä yksittäiset F- ja G-ikäiset pelaajat voivat ilmoittautua leirille. Joukkueet Team Peurunka ja Team Keskimaa kootaan lähtökohtaisesti pelaajista, joiden omasta seurasta ei lähde joukkuetta leirille. Pelinjohtajana toimii kokenut ohjaaja. Ilmoittaudu suoraan Perttu Hautalalle perttu.hautala@pesis.fi

Peurungan pesisleiri alkaa perjantaina 26.7. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 28.7. klo 16 mennessä. Joka joukkueelle taataan ainakin kuusi peliä sekä unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia erilaisessa majoituksessa kylpylähotellissa.

Mukaan Peurungan Pienpesisleirille!

  1. Ilmoita joukkueesi mukaan leirille yllä olevasta linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5. (mikäli paikkoja on jäljellä)
  2. Jos omasta seurastasi ei lähde joukkuetta leirille, ilmoittaudu Team Peurunka ja Team Keskimaa –joukkueisiin suoraan Perttu Hautalalle, perttu.hautala(ät)pesis.fi.
  3. Varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 105 €/hlö. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!

Osallistujien tulee hankkia Pesispassi Pesäpalloliiton lisenssikaupasta, mikäli muu vakuutus ei kata urheilutoiminnassa mahdollisesti syntyviä vahinkoja.

Lisätietoja: Mika Mikola p. 050 5578522 ja Perttu Hautala p. 040 5624846