10 päivän alueleiriputki päätökseen !

Su 17.6.18  päättyi Pohjoisen alueen ensimmäinen 10 päivän alueleiriputki kun 31  E- nuorten joukkuetta sai 4 päivän peliurakkansa päätökseen.

Ylivieskassa järjestetyllä leirillä tyttöjen leirisarjan vahvin oli Tyrnävä ennen Lipon ja Pattijoen 06 joukkuetta. Tyttöjen pelisarjassa Veteli, Oulunsalo ja Oulainen olivat 3 vahvinta.

E-poikien puolella leirisarjan 3 parasta olivat Lippo, Haapajärvi ja Sotkamo.

E-poikien pelisarjan mitalistit ovat Tyrnävä, Pattijoki ja Lippo sininen.

Leirin ottelutulokset ja lopulliset sijoitukset selviävät :
https://www.pesistulospalvelu.fi/ottelut/123

Seuraavaksi Pohjoisen alueen joukkueet suuntaavat heinäkuussa järjestettäville 4 valtakunnalliselle leirille 110 joukkueen voimin.

D-nuorten alueleiri päätökseen Oulussa

Oulun Lippo Junioreiden isännöimä D-nuorten alueleiri saatiin päätökseen torstaina .Poikien leirisarjassa vahvin oli Lippo junioreiden valkoinen joukkue. Finaalissa kaatui Sotkamo luvuin 13-3. Pronssipelissä IiU voitti MuPSin 12-5.

Poikien pelisarjaa hallitsi ” vierailija” Kuortaneen Kunto. Toinen oli Pattijoen ja Napa Pesiksen yhdistelmäjoukkue ennen Kempeleen Kirin blue joukkuetta.

Tyttöjen leirisarjan mestari on Ylivieska joka voitti finaalissa PattU mustan joukkueen luvuin 5-1.
Tyttöjen pronssi meni Kempeleen Kirin white joukkueelle joka murskasi Haapajärven luvuin 16-0.

Muut lopputulokset ja sijoitukset löytyvät : https://www.pesistulospalvelu.fi/ottelut/122

Seuraavaksi alueleirikaravaani siirtyy Ylivieskaan jossa to 14.6.18 alkaa E-nuorten alueleiri jossa 31 joukkuetta mittelee paremmuuttaan 4 eri sarjassa.

 

Kajaanin Naperoiden leiri päättyi !

Kaikkien aikojen ensimmäinen FG-nuorten alueleiri Pohjoisella alueella pelattiin päätökseen su 10.6.18 kun pelituomareiden pillit vihelsivät kolme pitkää viimeisen kerran

F-pojissa: 1. SoJy ,2. KeKi , 3. Lippo

F-tytöissä  : 1. Lippo, 2. PattU, 3. SiKi

G-nuorissa sijotuksia ei ratkottu vaan kaikki saivat muistomitalit.

Leirin ottelutulokset ja F-nuorten sijoitukset löytyvät www.pesistulospalvelu.fi  -osoitteesta

Naperot aloittivat leiriputken Kajaanissa !

Pohjoisen alueen 10 päivän alueleiriputki alkoi perjantaina kun Kajaaniin kokoontui 22 FG- nuorten joukkuetta alueleirille pelaamaan .

Leirin pelien etenemistä  voi seurata www.pesistulospalvelu.fi osoitteessa.  Myös järjestävän seuran Kajaanin Pallokerhon nettisivuilla: http://www.kajaaninpallokerho.net/ on leirin kulkuun liittyvää informaatiota.

Pohjoisen alueen alueleirit 2019 nyt haussa !

Alueleirien 2019 järjestelyoikeudet haettavissa nyt!

PPL Pohjoisen alueen alueleirien 2019 järjestelyoikeuksien haku on avoinna 16.5. – 31.7. 2018. Haettavat leirit ovat: D -junioreiden alueleiri, E-junioreiden alueleiri sekä F-G -junioreiden alueleiri.

Leirit sijoittuvat viikon 24 sisälle tai heti sitä ennen.

Tänä vuonna D-junioreiden leiri järjestetään Oulussa 11. – 12.6.18, E-nuorten leiri Ylivieskassa 14.-17.6.18  ja F-G-junioreiden leiri Kajaanissa 8. – 10.6.18

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää selvitys seuran kapasiteetista järjestää leiri (paljonko joukkueita pystytään oletettavasti vastaanottamaan: majoitus- ruokailu- ja kenttäkapasiteetti), leirijärjestelyistä vastuussa olevat henkilöt sekä esitys ajankohdasta.

 

Hakemukset lähetetään sähköpostitse: kimmo.hirsila@pesis.fi viimeistään 31.7.2018

Lisenssien 2018 myynti alkanut !

Myynnissä olevien tuotteiden voimassaolo alkaa aikaisintaan 1.4.2018 ja on voimassa 31.3.2019 asti. Lisenssikauden 2017 tuotteet ovat voimassa 31.3.2018 asti ja näin ollen näkyvät voimassa olevina tuotteina oston yhteydessä maaliskuun loppuun asti.

Löydät lisenssien ja passien tuoteselosteet sekä hinnat lisenssisivun oikeasta reunasta. Englanninkieliset tuoteselosteet tulevat päivittymään sivuille huhtikuun alussa.

Lisenssin oston ohjeistukset löydät myös täältä. Samalle laskulle voi lisätä useita henkilöitä, esim. koko joukkueen tai perheen jäsenten tuotteet.

Pakolliset tiedot tuotteiden ostoa varten ovat: nimi, henkilötunnus, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kotiosoite. Ostotapahtumassa tulee syöttää yhteystiedoksi pelaajan omat tiedot, ei seuran. Mikäli pelaajalla ei ole omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, tulee tietoihin syöttää huoltajan tiedot. Tämä koskettaa lisenssipelaajien lisäksi myös pesiskoululaisia.

Maksu tulee suorittaa joko heti ostotapahtuman jälkeen verkkomaksupainikkeen kautta tai tunnin sisällä (ostotapahtumasta) maksajan sähköpostiin tulevan linkin kautta. Maksun jälkeen kyseisen linkin kautta pääsee tulostamaan kuitin ostosta.

Seurojen lisenssiyhteyshenkilöille on lähetetty tietoa mm. tulevan kauden excel -oston ohjeistuksista ja tunnuksista rekisterin hallintapuolelle. Joukkueenjohtajat ja valmentajat saavat seurakohtaisen lisenssiluettelon salasanan seuran lisenssiyhteyshenkilöltä.

Valtakunnallisten leirien koulutusvelvoitteista päätös 2018 !

Leirien koulutusvelvoitteeseen tarkennus

Päätös leirien koulutusvelvoitteen soveltamisesta vuoden 2018 leireillä:
Leirien koulutusvelvoitteeksi hyväksytään aloitettu uuden koulutusjärjestelmän mukainen koulutus.

Jos leirillä pelinjohtajana toimiva ei aloita koulutusta, voidaan hänelle myöntää aiemmin käytössä ollut maksullinen poikkeuslupa. Leirien poikkeuslupien myöntämismaksut ovat:

Naperoleiri 65€
Tenavaleiri 100€
Suurleiri 130€
Nuorisoleiri 275€

Poikkeusluvan saanut henkilö voi käyttää maksun osana koulutusmaksua vuosien 2018-2019 aikana.
Lue koko uutinen pesisnetistä: http://www.pesis.fi/?x18668=35120268

Haku ammattioppilaitokseen pesislinjalle !

Oulun Seudun Ammatiopisto on osana Oulun Seudun Urheiluakatemiaa ja tarjoaa näin opiskelun ja urheiluvalmennuksen yhdistämisen luontevasti ammattiin valmistumisen yhteydessä. Haku OSAO:n pesislinjalle on nyt käynnnissä.

Urheilijan hakeutuminen OSAO:on    Oulun seudun ammattiopisto,   www.osao.fi
Urheilija voi hakea opiskelijaksi kaikille OSAOn koulutusaloille. Urheilijoiden opintoja pyritään tukemaan joustavilla opetusjärjestelyillä. Urheilulliset tasovaatimukset muodostuvat valtakunnallisen linjauksen perusteella. Urheilijoiden ammatilliseen koulutukseen valitut urheilijat ovat ikäluokkansa kansallista kärkitasoa omassa lajissaan.
1. Hakija tekee toisen asteen yhteishaun normaalisti opintopolku.fi–sivustolla.
2. Hakija tulostaa Hakulomake urheiluoppilaitokseen 2018-lomakkeen, täyttää itse sivun 1 ja toimittaaurheiluseuransa täytettäväksi sivun 2.
3. Hakija toimittaa täytetyn hakulomakkeen hakuaikana urheilutoiminnan
koordinaattorille
Antti Puotiniemi
Oulun seudun ammattiopisto
Kotkantie 2A, 90250 Oulu
Mikäli peruskoulun päättävä nuori jää yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa, voi hän hakea jatkuvan haun kautta niille aloille, joissa jatkuvan haun paikkoja on avoinna. Myös siinä tapauksessa hakija täyttää Hakulomake urheiluoppilaitokseen-lomakkeen.
OSAO lähettää urheilijoiden tiedot lajiliittoon pisteytettäväksi. Lisäksi esitietojen perusteella osa hakijoistakutsutaan haastatteluun. Haastatelluista hakijoista valitaan opiskelijat urheiluvalmennusryhmiin, mikäli hakija onsaanut opiskelupaikan OSAOsta.
Lisätietoja urheilijoiden ammatilliseen koulutukseen hakemisesta saat
Suomen Olympiakomitea