Harrastepesis

Maakunnalliset harrastepesispalaveri maalis-huhtikuussa

Kesällä 2019 pelataan ympäri Savo-Karjalaa kuntopesistä. Kuntopesis on tarkoitettu  aikuisille harrastepesispelaajille. Maalis-huhti aikana pidetään maakunnalliset harrastepesispalaverit, käydään läpi mm. harrastepesiksen toimintamuotoja, harrastepassi, turnauksia, kuntopesistä, yms.
Kysy lisää aluevastaavalta tai seurakehittäjältä.

Kuntopesis

Kuntopesis on maakunnallinen aikuisten harraste ”sarja”. Kuntopesiksessä ei sarjataulukkoa pidetä, mutta ottelutulokset päivitetään tulospalveluun.

Voit ilmoittaa harrastepesisryhmäsi mukaan maakunnalliseen kuntopesikseen täällä. Ilmoittautuminen tulee tehdä 14.5 mennessä. Ilmoittautuneille joukkueille tullaan lähettämään asiasta lisätietoja ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkat peli- tai turnauspäivät tullaan sopimaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken toukokuussa.

Kuntopesiksen maksu v. 2019 on 55 €/joukkue ja lisäksi jokaisen joukkueen pelaajan tulee lunastaa PPL:n harrastepassi (vakuutukseton 10 € tai vakuutuksellinen 30 €).

Lisätietoja kuntopesiksestä saat aluevastaavalta.

Aikuisten harrastepesistoiminnan käynnistäminen

Mikäli seurassanne ollaan aloittelemassa aikuisten harrastepesistoimintaa ja jos tarvitsette apuja toiminnan käynnistämiseen, niin ota yhteys aluevastaavaan tai seurakehittäjään.