Harrastepesis

Kuntopesis

Kesällä 2018 pelataan ympäri Savo-Karjalaa kuntopesistä. Kuntopesis on tarkoitettu  aikuisille harrastepesispelaajille. Huhtikuun aikana pidetään maakunnalliset suunnittelupalaverit, jossa sovitaan säännöistä, pelimääristä, tms. Kuntopesiksessä ei sarjataulukkoa pidetä, mutta ottelutulokset päivitetään tulospalveluun. Ottelut pelataan oman maakunnan alueella.

Voit ilmoittaa harrastepesisryhmäsi mukaan maakunnalliseen kuntopesikseen täällä. Ilmoittautuminen tulee tehdä 14.5 mennessä. Ilmoittautuneille joukkueille tullaan lähettämään asiasta lisätietoja ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkat peli- tai turnauspäivät tullaan sopimaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken toukokuun lopussa.

Kuntopesiksen maksu v. 2018 on 30 €/joukkue ja lisäksi jokaisen joukkueen pelaajan tulee lunastaa PPL:n harrastepassi (vakuutukseton 5 € tai vakuutuksellinen 30 €).

Lisätietoja kuntopesiksestä saat aluevastaavalta.

Aikuisten harrastepesistoiminnan käynnistäminen

Mikäli seurassanne ollaan aloittelemassa aikuisten harrastepesistoimintaa ja jos tarvitsette apuja toiminnan käynnistämiseen, niin ota yhteys aluevastaavaan tai seurakehittäjään.