Leiritoiminta

JunnuSuperi päiväleirit 2019

Savo-Karjalan alueella järjestetään kesällä 2-3 kpl päivän mittaista JunnuSuperi päiväleiriä. Paikkakunnat, jossa leirit järjestetään ovat alustavasti Lappeenranta, Kuopio ja Joensuu. Päiväleiri on mukava tapa päästä mukaan leiritunnelmaan sekä päästä pelaamaan pesistä. Päivän aikana pelataan, ruokaillaan ja ”temmelletään” muunkin mukavan tekemisen merkeissä.

Leirillä pelataan sekä pienpesistä JunnuSuperi sarjassa, että F- ja G-ikäisten sarjassa. Pienpesis sarjassa pelataan 5-7 hengen joukkueille ja F- ja G-ikäisten sarjassa pelataan normaalia 9 vs. 9 peliä.

Leiri on tarkoitettu F- ja G-ikäisten joukkueille sekä pesiskouluista perustettaville joukkueille, jotka pelaavat kesän aikana JunnuSuperia. Jokaiselle joukkueelle pyritään saamaan mahdollisimman oman tasoisia pelejä.

Päiväleirin hinta ja tarkempi sisältö varmistuu talvella. Lisätietoja päivitetään näille sivuille talven aikana.

Kysy tarvittaessa lisää seurakehittäjältä tai aluevastaavalta.

Valtakunnalliset pesisleirit 2019

Kaikilla näillä neljällä leireillä nuorisotuomarit tuomitsevat leiriottelut. Leireille voivat osallistua tuomaritoiminnasta kiinnostuneet 12-18-vuotiaat tytöt ja pojat. Tuomarilla tulee olla tuomarikortti suoritettuna.

Leirijoukkueiden ilmoittautuminen käynnistyy 1.3 klo. 12:00 täällä. Nuorisotuomarit pääsevät ilmoittautumaan leireille samoilla sivustoilla 1.4 lähtien.