Koti kotileiriä kovin tavoittein – Pelaajaesittelyssä Mikke Tschesmenski

Helmikuun pelaajaesittelyssä meillä on ilo tutustua Hyvinkään Tahkon kasvattiin ja siellä C-pojissa pelavaan Mikke Tschesmenskiin. Tuleva kausi on nuoren miehen seitsemäs, ja liikkeellä ollaan kunnianhimoisin tavoittein.

Lue lisää Koti kotileiriä kovin tavoittein – Pelaajaesittelyssä Mikke Tschesmenski

Laitilassa valmistaudutaan kesään 13 joukkueen voimin

Helmikuun seurana esittelyvuoron saa Laitilan Jyske. Jyske on kymmenen eri jaoston yleisseura, jossa pesäpallo yksi hyvä väylä aloittaa liikuntaharrastus. Yhteistyö eri lajien välillä on mutkatonta ja toimintaan mukaan tuleminen on helppoa.

Lue lisää Laitilassa valmistaudutaan kesään 13 joukkueen voimin

HELMIKUUN SEURAKIRJE

Arvoisa Eteläisen alueen pesäpalloväki!

LUE KOKO SEURAKIRJE TÄSTÄ

Kauden 2019 rakentaminen on alkanut aluetoiminnan näkökulmasta innostavalla ja energisellä otteella. Työntekijämme ovat tarttuneet toimintasuunnitelmamme toteuttamiseen yhdessä luottamushenkilöiden kanssa tavalla, josta voin ylpeänä teille kertoa.

Lue lisää HELMIKUUN SEURAKIRJE

Kotkan perinteinen turnaus tarjoaa huippuotteluita koko viikonlopuksi

Tulevana viikonloppuna pelataan Kotkan Innon järjestämä pesäpalloturnaus jo 27. kertaa peräkkäin. Perinteinen turnaus on vuosien varrella koonnut talvikunnon testaukseen niin Superpesiksen kuin alempienkin sarjatasojen joukkueita. Tämän vuoden turnauksessa nähdään yhteensä 13 ottelua kahden päivän aikana.

Lue lisää Kotkan perinteinen turnaus tarjoaa huippuotteluita koko viikonlopuksi